16-5-2023

Start verkoop '23/'24

Het programma staat online

14787

Een spiksplinternieuw programma

Boordevol inspirerende voorstellingen van jonge makers, oude bekenden, huisgezelschappen en gelegenheidsduo's, bejubeld en succesvol, spannend en nieuw. 

TIP
Klik bij je favoriete voorstellingen op het hartje naast ‘bestel tickets’. Je slaat op deze manier al je favorieten op. Ze zijn makkelijk terug te vinden door op het hartje te klikken, naast je winkelmanden. 

KAARTVERKOOP
Supporters kunnen vanaf donderdag 8 juni 11.00 uur kaarten kopen. 
Geen Supporter? Dan koop je vanaf dinsdag 13 juni 11.00 uur kaarten. 

bekijk het programma

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten én misschien al vragen hebt. Daarom hieronder vast wat antwoorden. Wil je meer weten? Stuur een berichtje, geef een belletje of loop even langs. We helpen je graag verder.

Wat als ik een ticket koop voor iemand anders?

Dat kan, geen probleem. Heeft diegene een Supporterpas, Theaterpas of Jaarkaart? Dan heb je de Supportercode nodig van degene voor wie je bestelt. De tickets komen in de app van de besteller.

Tickets zonder kortingen vind je terug in de bevestigingsmail, in 'Mijn VF' op de website en in de app van degene die besteld heeft.

Wanneer start de kaartverkoop?

Voor Supporters start de kaartverkoop dinsdag 8 juni om 11.00 uur. De vrije verkoop start dinsdag 13 juni om 11.00 uur.

Hoe koop ik kaartjes?

Kaartjes kun je online en aan de kassa kopen. Online kan dit 24 uur per dag. Snel, veilig en eenvoudig op je telefoon, computer of tablet. Je kunt ook aan de kassa of telefonisch kaartjes kopen. Aan de kassa kun je niet contant betalen, wel met pin, Verkadefabriek Cadeaubon en Podium Cadeaukaart. Bekijk onze openingstijden.

Hoeveel kaarten kan ik tegelijk bestellen?

Het maximum aantal kaarten per voorstelling in een bestelling, is 6. Er zijn wel eens uitzonderingen, maar dan staat het er bij de voorstelling zelf altijd bij.

Kan ik korting krijgen op kaarten?

Onze Supporters krijgen korting. Voor €21,50 per jaar krijg je € 2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Bovendien steun je de Verkadefabriek. Kijk voor meer info op verkadefabriek.nl/supporters.

Kan ik als supporter ook kaarten voor anderen kopen?

Dat kan zeker. Ga je met een vriend, vriendin of familielid naar een voorstelling, dan kun je tegelijk met jouw Supportertickets ook tickets voor niet-Supporters aanschaffen. 

Kan ik met mijn VF*Podiumpas ook kaarten bestellen in de voorverkoop?

Ja, dat kan. Je betaalt in dat geval de supporterprijs voor een kaartje. Vanaf één maand voor de voorstelling kun je jouw gratis ticket bestellen, online of aan de kassa.