ONS

ONS

Verwacht: de nieuwe voorstelling van Paleis voor Volksvlijt

Na het succesvolle WIJ (2019) en ZIJ (2021), is in de zomer van 2022 de theatervoorstelling ONS te zien.

In ONS brengt Paleis voor Volksvlijt een ode aan de Bossche liefde. In al zijn vormen en in alle kleuren: de grote liefde, de verloren liefde, de ware liefde, de prille liefde en de al door sleur versleten liefde. Gender- en grensverleggend. Met een traan en met een lach.

Alle liefdes komen voorbij tijdens het jaarlijkse wijkfeest in ONS. Er wordt een spectaculaire talentenshow georganiseerd; de hele wijk loopt uit, iedereen die durft doet mee en kan zichzelf zijn of worden.

ONS laat zo zien hoe we er met z’n allen kunnen zijn voor elkaar, hoe dan ook. Want gij -ja, óók gij- gij bent er één van ons.

ONS is, na het succesvolle ZIJ en WIJ, de derde zomerse stadstheatervoorstelling waarin huisgezelschap van de Verkadefabriek Paleis voor Volksvlijt de Bossche ziel ontleedt. Opnieuw herkenbaar en amusant, gebaseerd op de verhalen uit de stad, op een bijzondere buitenlocatie achter de Verkadefabriek.

En opnieuw gemaakt en gespeeld door een mix van bekende Bossche vrijetijds- en beroepsspelers, in samenwerking met allerlei lokale en regionale organisaties en bedrijven.

koop kaarten