Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Passe-partouts IVC

Passe-partouts IVC

Ben je van plan om meerdere voorstellingen of masterclasses te bezoeken? Dan is een van de onderstaande Passe-partouts wellicht interessant voor jou.

Met een Passe-partout bezoek je voor een gereduceerde prijs alle of meerdere events. Voor elk Passe-partout geldt dat je het evenement van je keuze moet reserveren en het ticket daarvan moet meenemen naar de zaal. Bekijk hieronder welke Passe-partouts er beschikbaar zijn.

Bestel een Passe-partout

Je kan kiezen uit de volgende Passe-partouts:

IVC Passe-partout
Deze Passe-partout is geldig voor het gehele concours en kost €105. 
Klik hier om de Passe-partout te bestellen

IVC Weekend Passe-partout
Deze Passe-partout is geldig voor evenementen die plaatsvinden in het weekend en kost €28.
Klik hier om de Passe-partout te bestellen

IVC Weekend Passe-partout CJP/Student t/m 18
Deze Passe-partout is alleen geldig voor CJP/Studenten t/m 18 jaar oud. Deze pas is geldig voor alle evenemente die plaatsvinden in het weekend en kost €7,50.
Klik hier om de Passe-partout te bestellen

Hoe werkt de Passe-partout?

1. Na de aankoop van een Passe-partout ontvang je een email. Hierin staat een code, met de code kun je vervolgens een gratis kaartje bestellen voor de gewenste evenementen. Heb je een weekend Passe-partout, dan is de code geldig voor evenementen in het weekend. Heb je een IVC Passepartout, dan kan je voor ieder evenement een gratis kaartje reserveren. De code blijft geldig, dus je kunt ook later nog kaarten bij bestellen.

2. Ga naar de gewenste voorstelling. Voeg het desgewenste ticket toe, klik vervolgens op het plusje bij de Passe-partout die je hebt aangeschaft. Plak de code in het vakje. Wil je afrekenen? Klik dan op 'Volgende' en volg de bestelprocedure. Wil je meer kaarten bestellen met korting? Klik dan op 'Voeg meer tickets toe' en herhaal bovenstaande stappen.

3. Je ontvangt een e-mail met daarin de toegangskaarten als PDF. Deze kun je als printversie of via een smartphone laten scannen bij de entree van een concert.

Let op: de Passe-partout is dus niet je entreebewijs.