Praktische Info

Praktische Info

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je congres, symposium, presentatie, vergadering of brainstorm? Of heb je plannen voor een culturele activiteit? Een voorstelling, concert, filmvertoning of debat? In de Verkadefabriek hebben we de ruimte.

Twee theaterzalen, vijf filmzalen, de sfeervolle Clubzaal, de Serre, de Foyer en de Expeditie - allemaal op de begane grond, toegankelijk en overzichtelijk. Centraal gelegen en goed bereikbaar, met volop parkeerplaatsen en vlakbij het station.

In de Verkadefabriek is van alles mogelijk. Voor grote en kleine gezelschappen. Overdag, ’s avonds, doordeweeks, in het weekend. Met of zonder horeca. Samen zorgen we voor een ontspannen evenement en contente gasten. We hebben vrijwel alles in huis: techniek, horeca, kennis, ervaring. Denken met je mee over de beste aanpak en uitvoering, leveren maatwerk. Zodat het precies past bij jouw activiteit.

Parkeren 
Bij de Verkadefabriek hebben we 3 parkeerterreinen met in totaal 207 parkeerplaatsen. Op P1 staan laadpalen voor elektrische auto’s. Voor alle informatie over de bereikbaarheid en parkeren ga je naar verkadefabriek.nl/parkeren. Om jou en je gasten volledig te ontzorgen, bieden we uitrijkaarten tegen een aangepast tarief op basis van nacalculatie. Ze zijn te bestellen via de afdeling verhuur en liggen voor je klaar op de dag van de bijeenkomst. 

Café-restaurant 
Wees welkom in ons café-restaurant. Stap even uit de werkomgeving tijdens breaks: om op te laden en daarna energiek, geïnspireerd en productief weer aan de slag te gaan! Proef de smaken van het seizoen tijdens een lunch of diner, of sluit af met een gezellige borrel in ons café. De koks koken met lokale producten en denken graag mee voor een maaltijd op maat bij voedselallergieën of -intoleranties. 

Bloemen bestellen 
Wil je bloemen bestellen voor een bijeenkomst? Wij regelen het graag voor je. Van een boeket voor een uitreiking of receptie, tot een groot podiumstuk of tafelaankleding in de zaal. Onze bloemen worden verzorgd door Max&Co. Zij ontwerpen je bloemstukken met liefde; duurzaam en van goede kwaliteit.

Duurzaam 
Duurzaamheid vinden we belangrijk in de Verkadefabriek. Zo kiezen we in ons café-restaurant voor lokale en ambachtelijke ingrediënten waarmee we voedselkilometers beperken, zorgen we onder andere met zonnepanelen op het dak voor onze eigen duurzame energie, zorgen de sheddaken voor licht in het pand, ontfermt een groepje medewerkers zich over de biodiversiteit rondom de Verkadefabriek met eigen bijenkasten, verkopen we eerlijke producten in onze winkel en staan er op de parkeerplaats laadpalen voor elektrische auto’s. We kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit, ook de cateraar en bloemist werken duurzaam en biologisch.

De afdeling verhuur is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00-16:30.

Neem contact op