Programma 2019 2020
De kaartverkoop is gestart!

Programma 2019 2020

De kaartverkoop is gestart!

Het is zover. Je kunt kaarten kopen voor het nieuwe seizoen. Laat je verrassen door onze huisgezelschappen, nieuwe namen en vertrouwde gezichten in een seizoen vol veelbelovende voorstellingen. 

Aan de rechterkant van deze pagina vind je per genre een blok waar je op kunt klikken. Klik je bijvoorbeeld op cabaret, dan zie je alle cabaretvoorstellingen van september 2019. Rechts boven de voorstellingen, kun je de maand aanpassen. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van de zoekfunctie in de bovenste balk van de pagina.

Start kaartverkoop
Voor Supporters is de kaartverkoop dinsdag 7 mei om 11.00 uur gestart. De vrije verkoop is dinsdag 14 mei om 11.00 uur gestart. 

Korting op kaarten? 
Word nu Supporter! Voor €19,50 per jaar krijg je € 2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Bovendien steun je de Verkadefabriek. word supporterVaak gestelde vragen
Kaartjes online bestellen of aan de kassa; het kan soms vragen oproepen. Daarom van ons, voor jou, de meestgestelde vragen met de meestgegeven antwoorden op een rij.

Kan ik als supporter ook kaarten voor anderen kopen?
Dat kan zeker. Ga je met een vriend, vriendin of familielid naar een voorstelling, dan kun je de kaarten voor Supporters en niet-Supporters tegelijk aanschaffen. Wanneer je inlogt met je e-mailadres, staat jouw kaart atijd direct geselecteerd. Kies voor 'andere kaartsoort toevoegen' en je hebt er zo een kaartje zonder pas bij.

Hoe voeg ik een Supporterspas van iemand anders toe?
Wil je bestellen voor jezelf én een andere Supporter? Houd dan zijn of haar pas bij de hand. Wanneer je bij de zaal plattegrond komt, staat erboven de tekst "Wilt u bestellen voor u en een andere pashouder tegelijk? Klik hier". Wanneer je daarop klikt, kun je het pasnummer van je metgezel invoeren, dit vind je onder de barcode op de Supporterpas.

Hoeveel kaarten kan ik tegelijk bestellen?
Het maximum aantal kaarten per voorstelling in een bestelling, is 6. Er zijn wel eens uitzonderingen, maar dan staat het er bij de voorstelling zelf altijd bij.

Kan ik met mijn jaarkaart en theaterpas ook kaarten bestellen in de voorverkoop?
Ja, dat kan. Je betaalt in dat geval de supporterprijs voor een kaartje.

Wanneer kan ik kaarten kopen voor de filmcursussen en filmclub?
Meestal net vóór de zomer, of meteen daarna. We houden je op de hoogte via de website en onze nieuwsbrieven!

Waarom kan ik geen kaarten voor Claudia de Breij kopen?
De kaartverkoop voor de voorstellingen van Claudia de Breij start op 7 september 2019. Dat is in alle theaters zo, omdat Claudia dat graag wil. Dus doen we dat.