Programma 2020 2021
De kaartverkoop start 20 augustus

Programma 2020 2021

De kaartverkoop start 20 augustus

Nog even en dan start de verkoop voor de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen. Ben je Supporter? Dan koop je vanaf donderdag 20 augustus kaarten voor de voorstellingen van september tot en met december. Geen Supporter? Dan kun je vanaf dinsdag 25 augustus terecht.

Vanaf 13 augustus vind je het complete podiumprogramma tot en met december op de website.

Wat kun je zoal verwachten vanaf september? Wat dacht je van de Theatertroep, Conny Janssen Danst, Alex Ploeg, Toneelgroep Oostpool, Youp van 't Hek, Kirsten van Teijn, Orkater, Anton Goudsmit, Panama Pictures, Dolf Jansen, Jakop Ahlbom, Simon Heijmans… te veel om op te noemen. Een nieuw en inspirerend podiumprogramma, we kijken er nu al naar uit!

De kaartverkoop voor voorstellingen van januari tot en met juni 2021 start in het najaar. 


We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten én misschien al vragen hebt. Daarom hieronder vast wat antwoorden. Wil je meer weten? Stuur een berichtje, geef een belletje of loop even langs. We helpen je graag verder.

Start kaartverkoop
Voor Supporters start de kaartverkoop donderdag 20 augustus om 11.00 uur. De vrije verkoop start dinsdag 25 augustus om 11.00 uur. Je kunt kaarten kopen voor het programma tot en met december 2020. De kaartverkoop voor voorstellingen van januari tot en met juni 2021 start in het najaar. De precieze datum maken we later bekend. 

Veilig naar het theater
We hebben de theaterzaal zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden, dan kun je kiezen voor ‘solozitjes’. 

Korting op kaarten? 
Word nu Supporter, dit is hét moment. Voor €19,50 per jaar krijg je €2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Bovendien steun je de Verkadefabriek. 

Kan ik als supporter ook kaarten voor anderen kopen?
Dat kan zeker. Ga je met een vriend, vriendin of familielid naar een voorstelling, dan kun je de kaarten voor Supporters en niet-Supporters tegelijk aanschaffen. Wanneer je inlogt met je e-mailadres en wachtwoord, staat jouw kaartsoort met korting atijd direct geselecteerd. Kies voor 'andere kaartsoort toevoegen' en je hebt er zo een kaartje zonder pas bij.

Hoe voeg ik een Supporterspas van iemand anders toe?
Wil je bestellen voor jezelf én een andere Supporter? Houd dan zijn of haar pas bij de hand. Wanneer je bij de zaalplattegrond komt, staat erboven de tekst "Wilt u bestellen voor u en een andere pashouder tegelijk? Klik hier". Wanneer je daarop klikt, kun je het pasnummer van je metgezel invoeren, dit vind je onder de barcode op de Supporterpas.

Hoeveel kaarten kan ik tegelijk bestellen?
Het maximum aantal kaarten per voorstelling in een bestelling, is 6. Er zijn wel eens uitzonderingen, maar dan staat het er bij de voorstelling zelf altijd bij.

Kan ik met mijn jaarkaart en theaterpas ook kaarten bestellen in de voorverkoop?
Ja, dat kan. Je betaalt in dat geval de Supporterprijs voor een kaartje. Vanaf 25 augustus kun je gebruik maken van de onbeperkte toegang die je met je Theaterpas en Jaarkaart hebt. Dat is iets anders dan anders, omdat de voorverkoop en de start van het seizoen dit jaar zo dicht op elkaar zitten. Voordeel: je kunt dit seizoen kaarten bestellen voor voorstellingen die binnen twee maanden plaatsvinden, in plaats van één maand zoals je gewend was. We vragen je overigens ons een seintje te geven als je gedurende het seizoen toch onverhoopt niet naar een voorstelling kunt komen. De capaciteit van de zalen is beperkt - zeker nu - en het is voor iedereen fijner wanneer er geen lege stoelen over blijven die gevuld hadden kunnen zijn.

Wanneer kan ik kaarten kopen voor de filmcursussen en filmclub?
Binnenkort! We houden je op de hoogte via de website en onze nieuwsbrieven.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!