Programma 2020 2021
De kaartverkoop is gestart

Programma 2020 2021

De kaartverkoop is gestart

KAARTEN VOOR DE EERSTE HELFT VAN HET SEIZOEN ZIJN TE KOOP

De verkoop voor de eerste helft van het nieuwe theaterseizoen is gestart. Ben je Supporter (heb je een Supporterpas, Theaterpas, Jaarkaart)? Dan koop je nu al kaarten voor de voorstellingen van september tot en met december. Geen Supporter? Dan kun je vanaf dinsdag 25 augustus terecht.

Wat kun je zoal verwachten vanaf september? Wat dacht je van de Theatertroep, Conny Janssen Danst, Alex Ploeg, Toneelgroep Oostpool, Youp van 't Hek, Kirsten van Teijn, Orkater, Anton Goudsmit, Panama Pictures, Dolf Jansen, Jakop Ahlbom, Simon Heijmans… te veel om op te noemen. Een nieuw en inspirerend podiumprogramma, we kijken er nu al naar uit!

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA

De kaartverkoop voor voorstellingen van januari tot en met juni 2021 start in het najaar


We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten én misschien al vragen hebt. Daarom hieronder vast wat antwoorden. Wil je meer weten? Stuur een berichtje, geef een belletje of loop even langs. We helpen je graag verder.

Start kaartverkoop
Voor alle Supporters start de kaartverkoop donderdag 20 augustus om 11.00 uur. De vrije verkoop start dinsdag 25 augustus om 11.00 uur. Vanaf 25 augustus kun je als houder van een Theaterpas en Jaarkaart ook van je privileges gebruik maken en bestel je kaarten voor voorstellingen die binnen twee maanden plaatsvinden.

Je kunt kaarten kopen voor het programma tot en met december 2020. De kaartverkoop voor voorstellingen van januari tot en met juni 2021 start in het najaar. De precieze datum maken we later bekend. 

Veilig naar het theater
We hebben de theaterzaal zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden, dan kun je kiezen voor ‘solozitjes’. 

Korting op kaarten? 
Word nu Supporter, dit is hét moment. Voor €19,50 per jaar krijg je €2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Bovendien steun je de Verkadefabriek. 

Wil jij eigenlijk alles wel zien?
Dan hebben we nog iets anders voor je. Een Supporter Theaterpas of Supporter Jaarkaart, als je nooit genoeg van ons film- en podiumprogramma krijgt. Met beide passen heb je alle voordelen van het Supporterschap. Daarnaast geniet je met een Theaterpas (€133) een heel seizoen lang van alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek. Of maak het jezelf komend jaar nog gemakkelijker en kies voor een Jaarkaart. Daarmee zie je écht alles wat je wilt: theater, muziek, dans, film, cabaret, kindervoorstellingen (€295).

Kan ik als Supporter ook kaarten voor anderen kopen?
Dat kan zeker. Ga je met een vriend, vriendin of familielid naar een voorstelling, dan kun je de kaarten voor Supporters en niet-Supporters tegelijk aanschaffen. 

Inloggen voor Supporterkorting
Om gebruik te maken van Supportervoordeel, moet je inloggen met je e-mailadres én een wachtwoord. Zo kun je gebruik maken van alle voordelen en kunnen wij ervoor zorgen dat je gegevens beter beschermd zijn.

Hoe log ik in? We hebben het voor je samengevat, klik hier. 

Geen Supporter? Dan is inloggen met een wachtwoord niet nodig. Alleen je e-mailadres invullen is voldoende, net als altijd.

Hoe voeg ik een Supporterspas van iemand anders toe?
Wil je bestellen voor jezelf én een andere Supporter? Houd dan zijn of haar pas bij de hand. Je kunt de pascode toevoegen en zo ook voor je metgezel een Supporterkaartje kopen. Je kunt hier stap voor stap zien waar je moet klikken.

Hoeveel kaarten kan ik tegelijk bestellen?
Het maximum aantal kaarten per voorstelling in een bestelling, is 6. Er zijn wel eens uitzonderingen, maar dan staat het er bij de voorstelling zelf altijd bij.

Kan ik met mijn Jaarkaart en Theaterpas ook kaarten bestellen in de voorverkoop?
Ja, dat kan. Je betaalt in dat geval de Supporterprijs voor een kaartje. Vanaf 25 augustus - net als andere seizoenen dus na de voorverkoop - kun je gebruik maken van de onbeperkte toegang die je met je Theaterpas en Jaarkaart hebt. Voordeel: je kunt vanaf dat moment kaarten bestellen voor voorstellingen die binnen twee maanden plaatsvinden, in plaats van één maand zoals je gewend was.

We vragen je overigens ons een seintje te geven als je gedurende het seizoen toch onverhoopt niet naar een voorstelling kunt komen. De capaciteit van de zalen is beperkt - zeker nu - en het is voor iedereen fijner wanneer er geen lege stoelen over blijven die gevuld hadden kunnen zijn.

Wanneer kan ik kaarten kopen voor de filmcursussen?
Binnenkort! We houden je op de hoogte via de website en onze nieuwsbrieven. Hier vind je alvast een voorproefje op de cursussen van dit najaar. 

Wanneer kan ik kaarten kopen voor de filmclub?
Voor leden is de verkoop van de filmclub gestart. Nog geen lid? Dan kun je vanaf 19 augsustus terecht. 

Sta je op het punt kaartjes te kopen en kom je er toch niet uit?
Neem dan contact op met onze kassamedewerkers via 073 681 81 60 of info@verkadefabriek.nl. We helpen je graag verder.  

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!