/ ALLE ZALEN

16:00 - 16:00 uur - 24 uur Verkadefabriek / Passe-partout

  • 24 uur Verkadefabriek / Passe-partout

Voetjes van de vloer, het is tijd voor een feestje! 15 jaar Verkadefabriek vier je op z’n Verkadefabrieks: vrolijk, anders, onvergetelijk. En waarom pas om 20.00 uur starten als je de klok rond kunt? Dompel je onder in 24 uur non-stop film, theater, muziek, dans en goede gesprekken.

Eenmalige optredens, bijzondere performances, bekende namen en nieuwe gezichten. In de theater- en filmzalen, op de gang, in het café en op wonderlijke plekken waar je nooit eerder kwam. Er is een kampvuur, we dansen de hele nacht door, zorgen voor ochtendgymnastiek en een ontbijtje. Zo kunnen we óók op zondag nog een tijdje door. Dit mag je niet missen! Jij komt toch ook? 

24 uur Verkadefabriek
za 28 sep 16.00 uur - zo 29 sep 16.00 uurDE VOLLE 24 UUR

FEESTELIJK OPENINGJANNE SCHRA, BOEKDELENBRUUT! & ANTON GOUDSMITKOYAANISQATSI MET LIVEMUZIEKLUCAS DE MANMARCEL HENSEMA, SMOEDERWILFRIED DE JONG, WYZER, CONNY JANSSEN DANSTFILMEN MET JE SMARTPHONE, MATZER THEATERPRODUCTIES & SIMON HEIJMANS, PANAMA PICTURES, TOP 5 FILMSKAMPVUUR, VR INSTALLATIES, DANSMARATHON, GO SHORT, MAN || COTHEATERTROEPA.H.J. DAUTZENBERG EN DIEDERIK STAPELCOMEDYCLUB MET JAVIER GUZMANEUS INTERVIEWT THEO MAASSENLIGBIOSCOOPSPATIALTEDDY'S LAST RIDEBUURMAN & BUURMAN MARATHONTANGO LIBRE & TANGOSALONJOCHTEN OTTEN & SANNE WALLIS DE VRIESNOSFERATU MET LIVEMUZIEKMANTRA ZINGENDE GRUFFALONASRDIN DCHARSPINVIS MET BANDTAARTROVERSTHEATER ARTEMISDE STILTEKAPSALON ROMYDEEP SOUND EXPERIENCEFILMEN MET JE SMARTPHONE, CAT VIDEO FEST, LEKKER WEEKENDAutomatische updates in je tijdlijn ontvangen? Check hier in voor het evenement op Facebook! 

Heb je een jaarkaart of theaterpas?
Dan kun je een passe-partout kopen voor maar €20. 

24 uur Passe-partout€45,00
24 uur Passe-partout supporter€40,00
Speeltijden & Tickets
za 28 sep

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!