Alex Roeka - Rauwe genade (afgelast)

  • Rauwe genade

Deze voorstelling stond gepland voor het voorjaar van 2020, maar is vanwege het Coronavirus verplaatst. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen.
Verkoop van overige kaarten start begin juli. Zodra hierover meer bekend is, lees je het op de website.  Hij maakt al ruim 25 jaar muziek, is regelmatig in de Zondageditie te horen, en is na twee jaar weer terug met een nieuwe voorstelling. 

Na 40 jaar in steden te hebben gewoond, trekt zanger Alex Roeka zich door omstandigheden gedwongen terug in een Zeeuws dorp.

Gevraagd en ongevraagd komen familie, vrienden, verdwaalde randfiguren en schimmen uit het verleden de stilte verstoren met hun verhalen, herinneringen, vragen, verwijten, hun vreemde gedachtespinsels, ideeën en plannen. Ondertussen stevig gebruik makend van de ijskast.

Deze combinatie van landelijke rust en menselijk rumoer is blijkbaar een goede voedingsbodem voor het schrijven, want na een korte hapering in het creatieve proces vliegen de liedjes en verhalen er bij Roeka weer de een na de ander uit.

Over zijn vorige voorstelling En toen ineens:

★★★★Dagblad van het Noorden:‘’boeiend en betrokken...geestig in de verhalen…intrigerend, met twee gedreven muzikanten.’’

Haarlems Dagblad:‘’Roeka's liedjes kloppen. De teksten, het rijm, de diepgang. Het is allemaal van zoveel hoger niveau dan wat je de godganse dag op de radio hoort. En dat dan gevat in een goed lopende en tot de verbeelding sprekende melodie... Een fraai retrospectief.’’

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!