/ KLEINE ZAAL

Anne Neuteboom - Hit me baby one more time

  • Hit me baby one more time

Deze voorstelling stond gepland voor het voorjaar van 2020, maar is vanwege het Coronavirus verplaatst. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen. 

Verkoop van overige kaarten start tegelijk met de verdere kaartverkoop voor 2021. Zodra hierover meer bekend is, lees je het op de website. 

 

Neut probeert een nieuwe voorstelling uit. Ze studeerde af aan de Koningstheateracademie. Won daarna de jury- en publieksprijs van Cameretten. Maakte vervolgens twee succesvolle voorstelling. Het is tijd voor episode drie: Hit me baby one more time.

Come on hit me
One more time
Come on baby
Hit me met die culturele kaalslag
Hit me met dat geneut over teveel bloot op m’n Instagram
Hit me met die antikraakwoningen waar je van ellende in je slof kakt omdat je niet met je Kurt-Cobain-kater, terwijl je met je hand je kont dicht drukt, vier nieuwe huisgenoten wil ontmoeten op de gang
Hit me met die goedkope kut auto’s die altijd ‘s nachts terug van een optreden kapot gaan
Hit me met dat liefdesverdriet
Hit me met het leven
Hit me
Hit me
Hit me baby one more time


Over haar vorige voorstelling Kijk haar gaan:

★★★★NRC: ‘’Kijk haar gaan is een slim opgebouwde voorstelling, waarin de gespeelde vrolijkheid uit het begin („Gaat het goed met jullie? Ja toch!”) langzaam plaats maakt voor een persoonlijk verhaal over het gemis van haar vader. Het is knap hoe Neuteboom dit persoonlijke verhaal steeds verbindt met een reflectie op haar generatie.’’

Theaterkrant: ‘’Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, tegelijk energiek en kwetsbaar en tegelijk chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan, zo bewijst Anne Neuteboom met haar tweede avondvullende show ‘Kijk haar gaan’. Het resultaat is fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.’’Credits:
Regie: Hanneke Braam
Fotografie: Randy Fokke

Supporter€16,00
Normaalprijs€18,00
Speeltijden
za 24 apr

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!