Arno Schuitemaker - I will wait for you

  • I will wait for you

Arno Schuitemaker wordt wereldwijd door pers en publiek geroemd om de fysieke meeslependheid en de magische eenvoud van zijn werk. In I will wait for you roept hij een tijdloos universum op dat dan weer volledig herkenbaar, dan weer verfrissend nieuw aanvoelt.

I will wait for you is Arno Schuitemakers meest persoonlijke voorstelling tot nu toe. Hij is gefascineerd door het ongrijpbare karakter van de liefde. I will wait for you speelt met het zichtbare en het onzichtbare, met licht en duisternis. Drie performers gaan volledig op in hun beweging. Ieder logisch gevoel voor tijd vervliegt. I will wait for you is een magnetische ervaring die nog lang voelbaar is.

Wie zich overgeeft aan het moment, wacht een onvergetelijke ervaring die alle besef van tijd doet vervliegen. Schuitemaker heeft een fascinatie voor de relatie tussen het bewegende lichaam en de almaar evoluerende wereld om ons heen. Als geen ander weet hij te raken met het puur menselijke in een voorstelling die eindeloos op het netvlies blijft staan.

Recensies

"Waarin deze productie excelleert, is de opbouw. De gelijkmatigheid waarmee die ene beweging transformeert en tot bloei komt, is fantastisch." ★★★★ de Volkskrant

"Beslist gaan kijken." ★★★★ Scènes

‘Eén van de beste dansvoorstellingen van 2015.’ NRC over zijn Arno Schuitemakers vorige productie While we strive

'De toeschouwer die ervoor gaat, komt gerevitaliseerd naar buiten' Het Parool over While we strive

‘One of the leading choreographers of the Dutch contemporary dance scene.' Dance Europe over Arno Schuitemaker


Credits
Concept/choreografie: Arno Schuitemaker
Dans: Revé Terborg, Jenia Kasatkina, Stein Fluijt
Dramaturgie: Guy Cools
Lichtontwerp: Ellen Knops
Muziekcompositie: Wim Selles

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!