/ CLUBZAAL

Blue Room Sessions - Adam James Sorensen met Jan van Bijnen en Matthew James Fullen

  • Adam James Sorensen met Jan van Bijnen en Matthew James Fullen

Adam James Sorensen is een uit Chicago afkomstige singer-songwriter. Hij is een innemend verteller en performer en zijn shows kenmerken zich door een grote muzikale intensiteit en een intiem geluid. Op toetsen wordt Adam James begeleid door Matthew James Fullen en de Nederlandse snarenvirtuoos Jan van Bijnen.

Met zijn songs produceert Adam James "balsem voor de ziel", zoals dat door Rootstime.be zo mooi omschreven wordt. Zijn album Midwest werd door folkproducer Evan Brubaker geproduceerd en er zijn muzikanten van grote naam op te vinden, zoals gitarist Bill Frisell. Ook singer-songwriter Rachel Harrington is op het album te horen.

Adam James is een innemend verteller en performer. Zijn shows kenmerken zich door een grote muzikale intensiteit en een intiem geluid. Op toetsen wordt Adam James begeleid door Matthew James Fullen. Deze toetsenman heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de jazz en blues. De Nederlandse snarenvirtuoos Jan van Bijnen, die onder andere deel uitmaakt van de vaste begeleidingsgroep van Freek de Jonge, schuift in het toch al niet geringe gezelschap ook aan. Jan is thuis op een scala aan snareninstrumenten, zoals dobro, gitaar, mandoline, banjo en pedal-steelguitar.

Normaalprijs€15,00
Speeltijden & Tickets
di 12 feb