Jochen Otten e.a. - Club Comedy

  • Club Comedy
Dit seizoen met als vaste waarde Jochen Otten, bekend van De Sluipschutters en van zijn solovoorstellingen. Hij stelt de zondagavonden samen en is de Master of Ceremony. Steeds andere optredens van comedians, cabaretiers en andere acts die er in zijn ogen toe doen. En met heel, heel veel te lachen.

Te gast: 

Marco Lopes
Marco Lopes (Den Haag) is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. NRC: “Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid”.

Jasper van Kuijk
Jasper van Kuijk is cabaretier en columnist. In theaterseizoen 2017-2018 speelt hij zijn vierde avondvullende cabaretprogramma, Janus. Hij schrijft wekelijks de column ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ voor De Volkskrant, waarin hij denkfouten in hedendaags ontwerpen fileert en was onderdeel van het schrijversteam van het satirische televisieprogramma Koefnoen. Van Kuijk won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens Cameretten 2010 en ontving in 2014 het Stijgend Applaus Stipendium. Eerder maakte hij deel uit van de 11-mans cabaretformatie Delfts Blok, waarmee hij in 2001 het Groninger Studentencabaretfestival won.

René van Meurs
René van Meurs is stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver. Bekend van Comedytrain en winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten.Eerder in Club Comedy
Tim Fransen, Dolf Jansen, Howard Komproe, Theo Maassen, Eric van Sauers, Jan Jaap van der Wal en vele anderen. Ook dit seizoen in Club Comedy steeds andere namen, maar steeds dezelfde hoge kwaliteit. 
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!