Jochen Otten e.a. - Club Comedy

  • Club Comedy
  • Club Comedy
  • Club Comedy
Dit seizoen met als vaste waarde Jochen Otten, bekend van De Sluipschutters en van zijn solovoorstellingen. Hij stelt de zondagavonden samen en is de Master of Ceremony. Steeds andere optredens van comedians, cabaretiers en andere acts die er in zijn ogen toe doen. En met heel, heel veel te lachen.
 
GASTEN VAN VANAVOND:
Vanavond brengt Jochen mee: Gerthein Boersma, Yunus Aktas, Kasper van der Laan en Janneke de Bijl (winnaar jury- én publieksprijs Cameretten Festival 2017!).
 
Gerthein Boersma is een nederlandse stand-up comedian en games- en pokerjournalist. In 2011 behaalde hij de finale van de Culture Comedy Award en in 2012 won hij de Comedy Slam en sleepte daarbij zowel de jury- als de publieksprijs in de wacht. Samen met Kasper van der Laan (die ook mee is vanavond!) stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein cabaretfestival. In mei 2013 won Boersma de Delft Talent Comedy Award.

***WINNAAR CAMERETTEN 2017 - PUBLIEKSPRIJS ÉN JURYPRIJS***
Janneke de Bijl
kijkt quasi-objectief naar zichzelf en de wereld om haar heen en komt tot de conclusie dat de term ‘mens’ wel erg veel credits is voor wat we in de praktijk aantreffen. Hier zie je haar aan het werk voor Comedytrain.
 


Na de pauze neemt Yunus Aktas het stokje over. Hij werd dit jaar aangenomen als aspirantlid voor Comedytrain en was daarmee het afgelopen jaar veel te zien in Toomler.

Als laatste is er Kasper van der Laan. Kasper is lid van Comedytrain. Dit seizoen is hij veel te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam, tourt hij met Comedytrain en een aantal dubbelprogramma’s langs de theaters én duikt hij op in allerlei comedyshows in het land. Stap voor stap werkt hij stilletjes naar zijn eerste avondvullende voorstelling. De humor van Kasper laat zich omschrijven als doordacht en verrassend. Zijn observaties zijn origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij speelt graag met je verwachtingen en dat maakt zijn optredens vrij onvoorspelbaar. En een ‘tikkie bizar’ misschien ook wel.

Eerder in het seizoen: Tim Fransen, Dolf Jansen, Howard Komproe, Theo Maassen, Eric van Sauers, Jan Jaap van der Wal en vele anderen. Ook dit seizoen in Club Comedy steeds andere namen, maar steeds dezelfde hoge kwaliteit. 
Speeltijden