Diederik van Vleuten - De aanbidding der wijzen

  • De aanbidding der wijzen

Opnieuw duidelijke taal tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november. De deuren van de Verkadefabriek zijn sinds woensdag 4 november 22.00 uur gesloten, voor twee weken. Heb je kaartjes voor Diederik van Vleuten, dan informeren we je persoonlijk over wat hiermee gaat gebeuren.


Twee jaar geleden reisde Diederik van Vleuten voor een televisiedocumentaire Leonardo da Vinci achterna. Een onvergetelijke ervaring. Maar thuisgekomen worstelde hij met meer vragen dan waarmee hij op pad ging. Leonardo liet hem niet meer los. En dus gaat hij opnieuw op pad.

Weer naar Italië en Frankrijk? Nee, langs de theaters om te vertellen over zijn zoektocht naar de grootste alleskunner van de Italiaanse Renaissance. In een anderhalf uur durend theaterportret brengt de beste verhalenverteller van het Nederlandse cabaret, gewapend met slechts een stoel, een tafeltje, een glas water en een scherm met mooie plaatjes, een ode aan een van de nieuwsgierigste mensen die ooit op aarde rondliepen.


De voorstelling van 16 november is komen te vervallen. Kaartkopers ontvangen hierover zo snel mogelijk persoonlijk bericht.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!