Yora Rienstra - Eerlijk gezegd

  • Eerlijk gezegd
  • Eerlijk gezegd

Yora is 37 jaar. Wat zal ze doen: een burn- out nemen of een sabbatical? Ze koos voor het laatste en stelde zich als doel: elke dag iets doen waar je bang voor bent. Nou, dat jaar zat dus bomvol! Ze probeert haar vierde programma uit: ijzersterke mimiek, hilarische verhalen en typeringen en grappige en ontroerende liedjes. Op zoek naar de dappere kant in zichzelf. Pfff.

Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen.

Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ze speelde de succesvoorstelling Paaz voor uitverkochte zalen door heel Nederland. Ze is een van de presentatoren van het spraakmakende VARA-programma Rambam.

Haar vorige drie programma's werden lovend ontvangen. De Volkskrant noemt haar 'een comedienne met diepgang'.

* Dit is is een try-out

Recensies

★★★★ Trouw: "Mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen. Rienstra weet ze weer puntgaaf neer te zetten." 

★★★★½ De Telefgraaf: "Een krachtig, persoonlijk statement. Gewapend met prachtige liedjes over het moederschap, het leven en een ontroerende liefdesverklaring aan haar zoontie, laat ze zien hoe we allemaal ons eigen plekje proberen te bevechten en hoe verwarrend het kan zijn als je in geen enkel malletje blijkt te passen." Credits
Regie: Wimie Wilhelm

Speeltijden