Alex Ploeg - Ego (try-out)

  • Ego (try-out)

We hebben op 6 oktober ontheffing gekregen van de veiligheidsregio Brabant-Noord. Dat betekent dat er maximaal 250 bezoekers in de zaal mogen, met 1,5 meter afstand. De capaciteit in de zalen is daarmee hetzelfde als voor de nieuwe maatregelen. Daar zijn we heel erg blij mee!

Doordat we eerder geen ontheffing zouden krijgen, hebben we in de tussentijd een paar voorstellingen moeten afzeggen of aanpassen. We hebben in overleg met Alex besloten om de voorstellingen te verplaatsen naar het voorjaar. Alle kaarthouders hebben van ons persoonlijk bericht ontvangen.

 


De Volkskrant verkoos hem tot Comedytalent van 2018. NRC-Handelsblad noemde hem een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Trouw plaatste hem in één rijtje met Ronald Goedemondt en Wim Helsen en noemde hen de 'Meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen'. Zijn debuut werd genomineerd voor de Nederlandse cabaretprijzen.

De cabaretier, die ook bekend is van het satirische tv-programma Klikbeet, presenteert zijn tweede programma. Wederom met sterke grappen, hilarische sketches en goede liedjes als handelsmerk. Het ego staat deze keer centraal, in al zijn vormen. En dus gaat het over de strijd aangaan met jezelf en anderen, het onzekere voor het zekere nemen en nog heel veel meer.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!