Peter Heerschop & Viggo Waas - Er gaat nog iets heel moois gebeuren

  • Er gaat nog iets heel moois gebeuren

Vanaf vanavond gelden er nieuwe coronamaatregelen: er mogen maximaal 30 bezoekers in een film- of theaterzaal. Samen met Peter en Viggo hebben we besloten om deze nieuwe maatregel per direct uit te voeren.

De voorstelling gaat dus door voor slechts 30 bezoekers. De eerste 30 mensen die een kaartje hebben gekocht. We vinden dit heel rot, maar het kan helaas niet anders. Kaartkopers ontvangen zo snel mogelijk een bericht.


Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Wachten. Maar er komt nog niets. Daarom blikken ze voorlopig maar terug. En een beetje vooruit.

In Er gaat nog iets heel moois gebeuren proberen Peter en Viggo alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, de grote sporttoernooien die ze samen meemaakten, maar het gaat ook en vooral over ‘De Heilige Graal van Vriendschap’. En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan. Maar een ding is zeker er gaat nog iets heel moois gebeuren..
 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!