Javier Guzman - Guzmán

  • Guzmán

Na Ga-Bie-Jer is er Guzmán. Het tweede deel van een trilogie. Deze twee avonden probeert hij uit. Guzman kijkt terug op zijn grillige leven en zijn stormachtige carrière. Hij vertelt dingen die je nog niet van hem wist. Dingen waar je normaal gesproken niet eens om moet lachen. Maar vanavond wel!

Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn 17de op de planken staat. Ben erbij!

Korting voor militairen
Afgelopen december heeft Javier Guzman zijn Oudejaarsconference op diverse militaire kazernes gespeeld. Kazernes in Afghanistan en Jordanië. Hij komt graag alle militairen in Nederland tegemoet en geeft ze daarom korting, ook in de Verkadefabriek. Dus ben je militair? Dan kun je voor €13 een kaartje reserveren. Ben je supporter en militair, dan kost een kaartje €11. Deze korting geldt niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen die je mee neemt.

Een kaartje reserveren kan niet online, maar gaat via de kassa: 073 681 81 60. Let op! Kaartjes moeten 7 dagen na de reservering opgehaald worden. Neem je miliaire pas mee.

* Dit is is een try-out

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!