/ KLEINE ZAAL

Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing - Hehobros On Tour

  • Hehobros On Tour

De een hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles.

Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. 

Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op. De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt).

Pepijn Schoneveld ken je misschien van Feuten, Toren C en z’n cabaretshows. 
Kevin Hassing misschien van GTST, CMC en The Normal Heart. 

Leopold Witte als regisseur
Met Leopold als regisseur, stellen de mannen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen. “Na het zien van de internetserie wilde ik niets liever dan deze twee talentvolle jonge makers begeleiden met hun gezamenlijke theaterdebuut”Credits:
Regie: Leopold Witte
Tekst en spel: Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing

Supporter€14,00
Normaalprijs€16,00
Speeltijden & Tickets
do 19 sep