Herman in een bakje Geitenkwark - Herman in Concert (afgelast)

  • Herman in Concert

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Heb je ze pas later ontdekt en baal je daarvan? Dan is deze avond voor jou. Ze komen voor het eerst naar de Verkadefabriek, maar heb je alles zeventien keer gezien maar baal je alsnog omdat jij nou eenmaal iemand bent die baalt? Dan is deze avond voor jou. Is dit hier, nu, de allereerste keer dat je van ze hoort? Dán is het eigenlijk te laat.

Een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie.Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel? Bij Herman in een bakje Geitenkwark hoef je niet te kiezen, want alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de apocalyps.

Herman in een bakje Geitenkwark zingt klassiekers als Profeten van de liefde, Valsmunterij en natuurlijk Balzak van Goud.

Alle muzikale hoogstandjes uit de vorige drie voorstellingen voor het eerst bij ons te zien.Credits:
Script: Herman in een bakje Geitenkwark
Liedteksten en muziek: Herman in een bakje Geitenkwark
Regie: Kees Prins
Met: Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten.
Fotografie: Huff&Reuter

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!