De Partizanen - Het leven an sich (reprise)

  • Het leven an sich (reprise)

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma. Absurd, tragisch, herkenbaar en vijf sterren in de Volkskrant. 

Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. Een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’!

Recensies:

★★★★★de Volkskrant:‘’Elk typetje in deze voorstelling verdient bewondering, net als de muziek, het decor en het licht. Met Het leven an sich hebben Gast en Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt." "De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch."

★★★★½ de Telegraaf:‘’(…) De Partizanen leveren met Het leven an sich een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.”

★★★★Algemeen Dagblad:“De Partizanen rekenen af met alle dikdoenerij”(…) “De Partizanen tonen dat zij gave types kunnen spelen die, laverend tussen moedwil en misverstand en strompelend door het ongemakkelijke bestaan, altijd herkenbaar blijven."

★★★★Cabaret.nl"Een voorstelling van De Partizanen kenmerkt zich door de vele losse en vaak enigszins absurde sketches, die ogenschijnlijk geen onderling verband houden, maar die intussen allemaal met elkaar zijn vervlochten. Zo ook deze voorstelling."

Theaterkrant:‘’Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed bij de Partizanen.” Het leven an sich is een programma dat er echt toe doet."Credits:
Fotografie: Roger Cremers 
Scènefoto's: Sjoerd Derine

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!