Elke Vierveijzer - Lucht

  • Lucht

De voorstellingen van Elke Vierveijzer gaan vanavond door! We hebben voor woensdagavond 30 september een ontheffing gekregen en mogen alle bezoekers ontvangen. Uiteraard op 1,5 meter afstand.Misschien ken je Elke van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar bloedstollend mooie liedjes. Haar schurende teksten. Misschien ken je haar niet. Het wordt tijd.

Na Om te janken zo mooi en Zonder Genade is het tijd voor Lucht. Over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht gegespte harnas dat ons houvast geeft.

Met een geheel eigen stem gaat ze via muzikale verhalen en stijlen op zoek naar de waarheid. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Rauw, eerlijk en kwetsbaar.

Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die je onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er nou precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt?


Veilig naar de Verkadefabriek
We hebben de theaterzaal zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden, dan kun je kiezen voor ‘solozitjes’.

Verplaatst
Deze voorstelling stond gepland voor het voorjaar van 2020, maar is vanwege het Coronavirus verplaatst. Kaartkopers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen. 


Credits:
Fotografie: Saskia Kerkhoff

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!