/ KLEINE ZAAL

Elke Vierveijzer - Lucht

  • Lucht

Podiumprogramma in juni
Wij zijn blij dat we weer open mogen. Maar de mogelijkheden zijn vooralsnog beperkt. Dus hoewel er nog veel op de agenda staat voor in juni, zal een aantal voorstellingen alsnog niet door kunnen gaan. Hieronder valt ook de eerder verplaatste voorstelling van Elke Vierveijzer; het is helaas niet mogelijk deze voorstelling voor een maximum van 30 personen te spelen. We zoeken opnieuw naar een andere datum voor de voorstelling, ná de zomer. Dan kunnen we hopelijk met meer mensen tegelijk naar Elke luisteren. Kaartkopers ontvangen hierover zo gauw mogelijk persoonlijk bericht.


Misschien ken je Elke van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar bloedstollend mooie liedjes. Haar schurende teksten. Misschien ken je haar niet. Het wordt tijd.

Na Om te janken zo mooi en Zonder Genade is het tijd voor Lucht. Over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dicht gegespte harnas dat ons houvast geeft.

Met een geheel eigen stem gaat ze via muzikale verhalen en stijlen op zoek naar de waarheid. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica. Rauw, eerlijk en kwetsbaar.

Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die je onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er nou precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt?Credits:
Fotografie: Saskia Kerkhoff

Supporter€16,00
Normaalprijs€18,00
Speeltijden & Tickets
vr 12 jun

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!