Pieter Verelst - Mijn broer en ik

  • Mijn broer en ik

Vorig seizoen hier al te zien, maar toen was de voorstelling nog in wording. Verelst is de winnaar van zowel het Groninger Studentencabaretfestival 2014 als cabaretfestival Cameretten 2016. De jury’s noemden zijn programma expressief, energiek, dynamisch en spannend. En zijn broer? Zijn broer? Geen kwaad woord over zijn broer, want die kan het allemaal ook niet helpen.

De jury van Cameretten schreef over Mijn broer en ik: "Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud." 

Pieter Verelst won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma Mijn broer en ik. Volgens het juryrapport verraste Verelst: ''van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot.''Credits
Regie: Joost Laterveer
Coaching: Pieter Bouwman, Wilhelmer van Efferink
Met dank aan: Pieter Hofman en Nick van Hintum 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!