Nabil - Monopoly

"Vroeger dacht ik dat kwetsbaarheid een zwakte was"

Nabil Aoulad Ayad is zijn volledige naam, maar hij kan het al af met alleen zijn voornaam, net zoals Najib, onder wiens vleugels hij begon. Inmiddels staat hij op eigen benen. Ook zijn tweede programma, dat hij hier vorige seizoen uitprobeerde, is een combinatie van typetjes, zang, beatbox, piano en heel, heel veel grappen.


Nabil is een veelzijdige duizendpoot dat zowel on screen als on stage regelmatig te zien is. Op televisie is hij een begrip aan het worden in verschillende shows zoals BAAS Raymann, de improvisatieshow Alpacas en ga zo maar door. En dat is allemaal nog maar het begin voor de talentvolle cabaretier Nabil...

In 2015 heeft Nabil deelgenomen aan het Leids Cabaret Festival, waarbij hij de finale heeft gehaald. De jury roemt Nabil's vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en zien in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Monopoly
Geld. We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Deze Brabantse dropout uit een bijstandsgezin, leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij een prachtig verhaal waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden.

Recensie

Theaterkrant: ''En weer een toptalent uit brabant... Het is anderhalf uur trillen van genot. 'Monopoly' is een ongelooflijk rijk programma.''

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!