Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen & John Schleipen - Talk

  • Talk
  • Talk

TALK. Het is geen TED. Het is geen pep. Het is meer dan dat.

Mannen van Taal waren ze met z’n tweeën: Pieterse en Van Pamelen. Maar nu komt John Schleipen erbij: voorman van het voormalige cabaretgezelschap Crème Fraîche. Dat wordt een woordenstrijd zonder weerga, waarbij ieder van hen het publiek voor zich probeert te winnen. Hoe? Door elkaar aan te vallen met verbijsterende slides en verbale slidingen en daarna af te troeven met volzinnen op het scherpst van de zinsnede.


Dit wordt de meest onvergetelijke talk ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga.

Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met verbijsterende slides en verbale slidingen, en proberen ondertussen steeds wanhopiger het publiek voor zich te winnen. Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede, van de bizarre start tot de spectaculaire ontknoping. De naar adem happende toehoorders zullen het na afloop volmondig beamen: dit was de meest onvergetelijke talk ooit.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!