/ KLEINE ZAAL

Johan Fretz - Toriman (This ain't cabaret but I like it) (afgelast)

  • Toriman (This ain't cabaret but I like it)

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Fretz keert terug in het theater, maar zonder cabaret. Omdat het hoogtijd is voor iets nieuws. Zoals ooit in Parijs en Berlijn het cabaret werd geboren… Zo is het nu tijd voor de geboorte van de Toriman. 

Met een unieke mengeling van speech, muziek, vertelling, humor en spoken word, waarin Fretz het ritme van deze tijd probeert te vangen. 

Hoe lang blijven we het hart, tussen hoofd en onderbuik in, nog koppig negeren? Hoe kunnen we mens blijven in tijden waarin ontmenselijking steeds feller klinkt? En hoe kunnen we de radicale kracht van liefde omarmen, zonder naïef en lui te zijn?

Over Fretz
Met zijn solodebuut, De Zachtmoedige Radicaal, werd deze geboren verhalenverteller meteen genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Als schrijver won hij met zijn roman Onder de paramariboom de prestigieuze Boekhandelsprijs 2019.Credits:
Fotografie: Hans van Brakel

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!