Janneke de Bijl - Zonder zin kan het ook (reprise)

  • Zonder zin kan het ook (reprise)

Vorig jaar probeerde ze ‘m uit voor een volle zaal, nu is het af: haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook. Janneke is niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. 

Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

Wat sommige van Janneke vinden:
Joris Henquet, de Volkskrant: “Haar 'niet zo gezellige' levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.”
Jacques d’Ancona, Dagblad van het Noorden: “Verbazingwekkend sterke debutant. […] Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak.”
Sanne Wallis de Vries: “Janneke heeft gewoon een funny brain.”

 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!