CEMENT: Andreas Hannes - The City - A skipping piece

  • The City - A skipping piece

Dit is een voorstelling van Festival Cement in de Verkadefabriek. Kaarten koop je hier.

Twee performers betreden het podium en beginnen te huppelen. Paden ontstaan en geometrische vormen worden zichtbaar, terwijl de dansers zich verplaatsen binnen het denkbeeldige raster van een stad.

Met The City - A skipping piece zet Andreas Hannes zijn onderzoek naar het begrip afstand (relationeel, fysiek en metafysisch) voort, waarbij de nadruk ligt op de spanning tussen lichamen, principes en verschillende manieren van kijken. The City - A skipping piece is de eerste uitkomst van het ontwikkelingsproces van het continu huppelen.

Andreas Hannes
Andreas, geboren in Griekenland, ontdekte tijdens zijn studie muziek en percussie zijn liefde voor film. In 2010 verhuisde hij naar Nederland en ging aan de slag als regisseur, producent en trainer in media- en performance-kunstprojecten. Zijn liefde voor dansfilms bracht hem bij choreografie en recentelijk studeerde hij af aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling in Amsterdam. In 2018 ontving hij het Moving Forward traject 18/19.

Als Supporter van de Verkadefabriek krijg je korting
Goed nieuws: als Supporter krijg je korting op voorstellingen van Festival Cement die in de Verkadefabriek te zien zijn. Op vertoon van je Supporterpas bij de festivalkassa in het WerkWarenHuis, krijg je op de dag van de voorstelling €2 korting.

Gratis te bezoeken voor Supporters met een Theaterpas of Jaarkaart
Heb je een Theaterpas of Jaarkaart? Dan mag je gratis naar alle voorstellingen die in de Verkadefabriek te zien zijn. Ook hiervoor ga je op de dag zelf naar de festivalkassa in het WerkWarenHuis.

Voor beide acties geldt dat het niet mogelijk is deze online te verzilveren, maar aan de festivalkassa helpen ze je natuurlijk graag!  


Credits

Regie/choreografie: Andreas Hannes
Dramaturgie: Bruno Listopad, Renée Copraij
Dans: Ahmed El Gendy, Andreas Hannes
Muziek: Siriusmo & Rathero (Vibrations)
Productie: SNDO & Small House Productions
Geluid: Music Mix: Gary Shepherd
Licht: Paulina Prokop 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!