CEMENT: Lobke Leirens en Maxim Storms - HAPPY HOUR

  • HAPPY HOUR

Dit is een voorstelling van Festival Cement in de Verkadefabriek. Kaarten koop je hier.

Via symfonische kreten en disproportionele volksdansen creëren Lobke Leirens & Maxim Storms als scheefgezakte marionetten het ritueel van de ondergang. Het duo kneedt zich opnieuw tot twee uit de kom geslagen figuren. Deze schepsels dicteren hun slotzin. Aangewezen op elkaar, spelen ze het laatste spel en verwachten het einde. Waardig in hun verval kapen ze hun doodslag. Absurd, komisch en duister.

Lobke Leirens en Maxim Storms onderzoeken het absurde in zowel het komische als het duistere. Op het Belgische festival Theater aan Zee in 2014 vielen ze op met hun labyrintvoorstelling Krocht, gebaseerd op het Inferno van Dante Alighieri. In 2017 maakte het duo Another One, waarin een stilgevallen echtpaar aan de hand van masochistische rituelen op zoek gaat naar een manier om zichzelf en de ander te overstijgen. Another One werd geselecteerd door Circuit X 2017 en tourde in binnen- en buitenland. Na hun selectie door Big In Belgium 2018, werden ze in Schotland bekroond met de prestigieuze Total Theatre Award.

Maxim Storms toonde vorig jaar op Festival Cement Brother Blue.

Als Supporter van de Verkadefabriek krijg je korting
Goed nieuws: als Supporter krijg je korting op voorstellingen van Festival Cement die in de Verkadefabriek te zien zijn. Op vertoon van je Supporterpas bij de festivalkassa in het WerkWarenHuis, krijg je op de dag van de voorstelling €2 korting.

Gratis te bezoeken voor Supporters met een Theaterpas of Jaarkaart
Heb je een Theaterpas of Jaarkaart? Dan mag je gratis naar alle voorstellingen die in de Verkadefabriek te zien zijn. Ook hiervoor ga je op de dag zelf naar de festivalkassa in het WerkWarenHuis.

Voor beide acties geldt dat het niet mogelijk is deze online te verzilveren, maar aan de festivalkassa helpen ze je natuurlijk graag!  


Credits

Van en met: Lobke Leirens en Maxim Storms
Coach: Jan Steen
Lichtontwerp: Giel Lavens
Techniek: Giel Lavens, Wout Roelants
Algemene ondersteuning: Ruth Mariën
Productie: DRIFT vzw
Coproductie: Vooruit, Arenbergschouwburg
Met dank aan: KAAP, De Grote Post, Rachid Laachir, Herman Leirens, Mia Sergant, Freddy Storms, Karien Defour, Dries Minoodt, Sara Rottiers 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!