CEMENT: Monica/ Sarah Bostoen - Poetic Machine

Dit is een voorstelling van Festival Cement in de Verkadefabriek. Kaarten koop je hier.

Choreografe Sarah Bostoen verbeeldt met Poetic Machine de macht en onmacht van het brein. We zien het openbreken van een ziel in verschillende ontmenselijkte creaturen. Het publiek wordt meegenomen in een donkere trip door een surreële bewegingswereld. 

De voorstelling toont vervreemding en spreekt het publiek aan in haar kwetsbare identiteit. De indringende soundscape, ademhaling en innerlijke gedachtewereld komen samen in deze atypische solo.

Sarah Bostoen
De Belgische choreografe en danseres Sarah Bostoen creëert haar werk onder de naam Compagnie Monica. Als uitgangspunt kiest ze de kleinmenselijke emoties en het constante zoeken van de mens.

Poetic Machine is de tweede avondvullende voorstelling van het gezelschap na Glimpses In Turbid Water, die toerde in Vlaanderen en Nederland en ook te zien was op Festival Cement 2016.

Als Supporter van de Verkadefabriek krijg je korting
Goed nieuws: als Supporter krijg je korting op voorstellingen van Festival Cement die in de Verkadefabriek te zien zijn. Op vertoon van je Supporterpas bij de festivalkassa in het WerkWarenHuis, krijg je op de dag van de voorstelling €2 korting.

Gratis te bezoeken voor Supporters met een Theaterpas of Jaarkaart
Heb je een Theaterpas of Jaarkaart? Dan mag je gratis naar alle voorstellingen die in de Verkadefabriek te zien zijn. Ook hiervoor ga je op de dag zelf naar de festivalkassa in het WerkWarenHuis.

Voor beide acties geldt dat het niet mogelijk is deze online te verzilveren, maar aan de festivalkassa helpen ze je natuurlijk graag!  


Credits

Creatie: Sarah Bostoen
Performance: Esse Vanderbruggen en Sarah Bostoen
Dramaturgie: Lise Surmont
Muziek: Ralph Timmermans
Kostuums: Elena Werner
Lichtontwerp: Bram Vandeghinste
Coaching: Justine Maxelon
Productie: cie. Monica vzw
Coproductie: De Spil
Fotograaf publiciteitsfoto: Tuur Uyttenhove
Met de steun van: Provincie West-Vlaanderen, Stad Roeselare, DeAuteurs
In samenwerking met: DansBrabant (NL), Le Bateau Feu Scène Nationale (FR), Tipperary Dance Platform (IRL), Vooruit (BE), BUDA kunstencentrum (BE), KAAP (BE), United Cowboys (NL), Les Ballets C de la B (BE)

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!