Verkadefabriek - Danspaleis Verkade

  • Danspaleis Verkade

DANSEN = GENIETEN! Danspaleis Verkade opent vanavond haar deuren weer. Gratis entree! Het wordt wederom een heerlijk feestje, zoals je van ons gewend bent. Lekker dansen op zwoele ritmes, aanstekelijke deuntjes en de beste platen van DJ Kuif. Jaja: hier mag gedanst worden!

Iedere keer is 't weer een succes: Danspaleis Verkade! De hele avond dansen op goede muziek, met toffe mensen om je heen. Ook fijn: het begint vroeg. Vanaf 22.00 uur kun je los! Je hebt geen ticket nodig, de entree is gratis.

✓ Gratis entree
✓ Lekkerste muziek van DJ Kuif
✓ Toplocatie
✓ Heerlijke mensen op de dansvloer

Sfeer, muziek, fijne mensen
In de sfeervolle Clubzaal van de Verkadefabriek gaan we los op de dansbare beats van DJ Kuif. Dansen, dansen, dansen! DJ Kuif draait wereldse beats, verrassend in een eclectische mix met een herkenbaar karakter. Dansbaar en stimulerend voor heupen en het betere voetenwerk. Hij mixt Brasil, Drum & Bossa, Salsa, Latin, African Funk, Balkan Beats, Nuevo Flamenco en meer van al dat zonnigs.

Lekker dansen!
Kom dansen van 22 tot 2, een drankje binnen handbereik, leef je uit met vrienden, ontmoet nieuwe mensen en ga uit je dak! Dat is nog eens lekker uitgaan. Het geluid in de Clubzaal is altijd super, je drankjes krijg je gewoon in een glas, er is geen gedoe met munten en je hebt de ruimte om je uit te leven en gewoon lekker te dansen. Kortom: alle ingrediënten om het naar je zin te hebben.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!