/ GROTE ZAAL

Compagnie Circoncentrique - Kerstvoorstelling: Respire

Een mooie traditie: rond Kerst met de hele familie naar de Verkadefabriek.

Compagnie Circoncentrique betovert je met circus, muziek en humor!

Natuurlijk, lang dineren met de familie en boswandelingen maken is leuk. Maar heel bijzonder? Nee… Wie deze kerstvakantie iets wil beleven, komt naar de Verkadefabriek. Dompel je onder in de magische wereld van het Franse circusduo Maxime en Alessandro tijdens familievoorstelling Respire (5+).

Een tollende ring, adembenemende rotaties, een gevoel van gewichtloosheid. En van gevaar! Ballen springen op en weerkaatsen in het rond, de acrobaat is zowel de maker als het slachtoffer van de balbewegingen, want op een bal kun je je nooit stilhouden…
 

Familievoorstelling waarin acrobatiek, humor,

dans en spel samensmelten met live pianomuziek


Tijdens Kerst pakt de Verkadefabriek uit
De donkere dagen van het jaar draaien om sfeer en samenzijn en in de kerstvakantie voegen we daar een vleug spektakel en verwondering aan toe. Met de bijzondere familievoorstelling Respire (5+) van Compagnie Circoncentrique waarin acrobatiek, humor, dans en spel samensmelten met live pianomuziek. Een tikkeltje geheimzinnig, maar dat maakt het extra spannend! Laat je verrassen en breng je geliefde en lieve familie mee.

Een tikkeltje geheimzinnig, maar dat maakt het extra spannend!


Maxime Pythoud en Alessandro Maida vormen Compagnie Circoncentrique
Maxime en Alessandro zijn twee acrobaten uit Frankrijk, afgestudeerd aan de gerenommeerde Brusselse circusschool ESAC. Zij geven circusacrobatie een poëtisch kleurtje met humor, dans en spel. Humoristisch, wild en technisch superieur. Maxime en Alessandro gaan net een stapje verder.

Wendy, programmeur circusfestival Festival Circolo, zag Respire en vertelde ons het volgende:

"In Respire van Cie Concentrique mixen Maxim en Alessandro acrobatiek, jongleren, balanceren en beweging. Het is een fijne voorstelling voor het hele gezin waarin je meegezogen wordt in de wereld van deze twee mannen. Ze dagen elkaar uit in een spannend spel. Een circusvoorstelling met flinke fysieke uitdagingen en heel veel humor."

Bekijk het volledige kerstprogramma hier
Normaalprijs€20,00
Kindprijs€10,00
Supporter€18,00
Speeltijden & Tickets
wo 27 dec
do 28 dec
vr 29 dec