/ GROTE ZAAL

Conny Janssen Danst - Framed

  • Framed
  • Framed
  • Framed

Na de succesvoorstellingen HomeBroos en Kiem, die voor meer en meer volle zalen in de Verkadefabriek zorgen, komt Conny Janssen Danst dit voorjaar terug. Met Framed: een filmisch gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek gezamenlijk een verhaal onthullen. We kijken ernaar uit!

In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst zien we dertien personages die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben. Filmbeelden en livedans tonen ons kleine stukjes van hun leven. We zoomen in op de verschillende levens, ieder personage in zijn eigen ruimte. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen verbindt, waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

Na de grote zaalvoorstellingen Home, Broos en Kiem, die allen vanuit een sterk persoonlijke urgentie gemaakt zijn, richt choreograaf Conny Janssen met haar nieuwe creaties voor de grote zaal de focus op beeld, beeldvorming en identiteit. Nieuw in Framed is de grote rol voor video.

Conny Janssen werkt opnieuw met een avontuurlijke groep dansers, bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek van Framed is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en ruige stadse soundbites.

Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Ze kiest daarbij voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd. Haar motto? "In een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen."Credits
Concept: Conny Janssen en Thomas Rupert
Choreografie: Conny Janssen
Dans: Alberto Albanese (stage), Adi Amit, Glinshi Biantama (stage),
Laura Costa (stage), Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Ricky Nainggolan (stage), Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Liza Wallerbosch
Toneelbeeld & video-ontwerp: Thomas Rupert
Camera & montage: Davide Bellotta
Lichtontwerp: Remko van Wely
Kostuumontwerp: Babette van den Berg
Dramaturgie: Judith Wendel
Repetitor: Erik Spruijt
 

Supporter€20,00
Normaalprijs€22,00

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!