Panama Pictures - Road to Panama 2020 (afgelast)

  • Road to Panama 2020
  • Road to Panama 2020
  • Road to Panama 2020

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Na de successen van Urban Fiction en Requiem for lost things in 2018 (in juni voor de állerlaatste keer te zien) en Road to Panama 2019, presenteert huisgezelschap Panama Pictures een splinternieuwe 2020-editie van Road to Panama. Neem plaats op het podium, geniet van een drankje, een hapje. En ontmoet de vaste Panama Pictures-performers en jonge talenten die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.

Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word deel van een uitzonderlijk avontuur. Road to Panama 2020 is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. 

Drie splinternieuwe stukken in Road to Panama 2020
Elk uniek in sfeer en verhaal. In de rope-act Sometimes it’s not your fault gaan Fynn Neb en Crispin Bade een spannende krachtmeting aan. Balancerend aan touwen dagen ze elkaar uit, tergen ze elkaars vertrouwen, vinden ze elkaar in de uitdaging - van verstild naar explosief, van alleen naar samen.

Niets is wat het is in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak Francesco Barba, Cal Courtney en Fabian Krestel voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Vlakbij manipuleren ze je beleving, tarten ze je vertrouwen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten? Charlatans of kompanen?

Intens en krachtig is het nieuwe acrobatische duet van Francesco Barba en Tarek Rammo. Met hun excellente partneringtechniek weten ze op te gaan in elkaars lichamen, eensgezind creëren ze een aangrijpende en sensationele werkelijkheid waarin de zwaartekracht voorgoed verdwenen lijkt. 

 

Panama Pictures
Choreografe Pia Meuthen won in 2018 de Prins Bernhard Cultuurprijs. Ze ontwikkelt met Panama Pictures nieuwe, grensoverschrijdende voorstellingen waarin dans, circus en muziek met natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. De authentieke, ongepolijste en rauwe bewegingstaal maakt Panama Pictures tot een pionier in Nederland én een graag geziene gast in het buitenland.

Studenten krijgen korting in de Verkadefabriek
Hou je aan het eind van je geld ook altijd een stukje maand over? Op vertoon van je collegekaart of CJP betaal je op de dag zelf aan de kassa maar €10. Kijk voor meer informatie op verkadefabriek.nl/student.


Credits
choreografie: Pia Meuthen
dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Fynn Neb, Crispin Bade, Cal Courtney, Fabian Krestel
compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Jeske de Blauw
kostuumadvies: Sanne Reichert
licht: Bart Verzellenberg
assistentie & training: Miquel de Jong

Panama Pictures is één van onze huisgezelschappen en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, provincie Noord-Brabant en gemeente 's-Hertogenbosch.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!