/ KLEINE ZAAL

Panama Pictures - Road to Panama 2021

  • Road to Panama 2021

Voel ze boven je hoofd zwieren ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word deel van een uitzonderlijk avontuur. Road to Panama 2021 is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. Neem plaats op het podium en ontmoet de vaste Panama Pictures-performers en jonge talenten die je van dichtbij meenemen in een energieke mix van artistieke en acrobatische acts. Na de successen van Requiem for lost things in 2018, The Future is not what it used to be en de vorige series van Road to Panama, presenteert huisgezelschap Panama Pictures een splinternieuwe 2021-editie.

Drie splinternieuwe stukken
Elk uniek in sfeer en verhaal. In de rope-act Sometimes it’s not your fault gaan Fynn Neb en Crispin Bade een spannende krachtmeting aan. Balancerend aan touwen dagen ze elkaar uit, tergen ze elkaars vertrouwen, vinden ze elkaar in de uitdaging - van verstild naar explosief, van alleen naar samen.

Niets is wat het lijkt in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak Francesco Barba, Cal Courtney en Fabian Krestel voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Vlakbij manipuleren ze je beleving, tarten ze je vertrouwen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten? Charlatans of kompanen?

Intens en krachtig is het nieuwe acrobatische duet van Francesco Barba en Tarek Rammo. Met hun excellente partneringtechniek weten ze op te gaan in elkaars lichamen, eensgezind creëren ze een aangrijpende en sensationele werkelijkheid waarin de zwaartekracht voorgoed verdwenen lijkt.

Huisgezelschap Panama Pictures
Choreografe Pia Meuthen won in 2018 de Prins Bernhard Cultuurprijs. Ze ontwikkelt met Panama Pictures nieuwe, grensoverschrijdende voorstellingen waarin dans, circus en muziek met natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. De authentieke, ongepolijste en rauwe bewegingstaal maakt Panama Pictures tot een pionier in Nederland én een graag geziene gast in het buitenland.


Credits
choreografie: Pia Meuthen
dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Fynn Neb, Crispin Bade, Cal Courtney, Fabian Krestel
compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Jeske de Blauw
kostuumadvies: Sanne Reichert
licht: Bart Verzellenberg
assistentie & training: Miquel de Jong 

Panama Pictures is huisgezelschap van de Verkadefabriek en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, provincie Noord-Brabant en gemeente 's-Hertogenbosch.

 

Supporter€14,00
Normaalprijs€16,00
Speeltijden
wo 26 mei
do 27 mei
vr 28 mei
za 29 mei

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!