De uitreiking - Goesting / De beste kleine koekenbakker van Den Bosch

  • Goesting / De beste kleine koekenbakker van Den Bosch
  • Goesting / De beste kleine koekenbakker van Den Bosch
  • Goesting / De beste kleine koekenbakker van Den Bosch

Aan de bak! Kleine koks opgelet: maak de lekkerste huisgemaakte koekjes en win een filmbezoek met de hele klas!

Ben jij een koekenbakker in de dop? Lever 10 van jouw lekkerste koekjes in en laat ze beoordelen door de jury. Zijn jouw koekjes het lekkerste? Dan win je een filmbezoek met de hele klas! Schrijf je in!

Vroeger was het natuurlijk helemaal anders in de Verkadefabriek. Toen werden hier koekjes gebakken; Frou-frou's en café-noirs. De Verkadefabriek begon ooit als biscuitfabriek. De fabriek werd een begrip in 's-Hertogenbosch. Hele generaties werkten er in de bakkerij, op de inpakafdelingen of de expeditie. Geen betere plek dus voor een koekenbakker wedstrijd!

SCHRIJF JE IN!
Stuur een mailtje naar receptie@verkadefabriek.nl en wordt de beste kleine koekenbakker van Den Bosch! Wacht niet te lang, er is plek voor 15 koekenbakkers!

Even wat praktische informatie:
Doe je mee? Schrijf je dan van tevoren in via receptie@verkadefabriek.nl. Heb je dat gedaan? Lever dan voor 12.00 uur op do 30 mei je tien beste koekjes in bij de kassa. Vermeld bij je bakcreaties je naam, leeftijd en ingrediënten. Om 14.00 uur wordt de winnaar door de jury bekend gemaakt in de serre!

Meedoen is gratis, kijken is gratis. Tot dan!GOESTING MET DE FAMILIE


Proef de Verkadefabriek, de hele maand mei! Speciaal op hemelvaartsdag vieren we Goesting met de familie. Kom samen picknicken, film kijken en smullen van sprookjesachtige of Thaise lekkernijen. Ben je de beste kleine koekenbakker van Den Bosch? Dan maak je do 30 mei ook nog eens kans op een filmbezoek met je hele klas!

Klik hier voor het programma


 

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!