1917 - Sam Mendes

1917 van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty) is een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog.

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

1917 is de winnaar van de Golden Globe en genomineerd voor maar liefst 10 Oscars.

Recensies
★★★★★ VPRO Cinema: ''Zeldzaam beklemmende spanning''
★★★★★ The Guardian: ''Weergaloos single-shot meesterwerk''
★★★★ NRC: ''Virtuoze ervaring die je niet graag mist''
★★★★ de Volkskrant: ''Dompelt je volledig onder in de wereld van WOI''   Onze deuren zijn weer open, ook van het restaurant.  
Reserveer een tafeltje voor lunch of diner.

Nieuw in de Verkadefabriek: de to go-bar
Je kunt hier voordat je naar de film gaat een drankje halen. Je mag je drankje mee de zaal in nemen. Neem je het afval na afloop weer mee naar buiten? De to go-bar is geopend van 10.45 tot 22.00 uur.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
Cast: George MacKay, Claire Duburcq
Genre: Drama, Oorlog
Land: VS
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 119 minuten
Kijkwijzer: 12+ 

 Goed om te weten: in de filmzalen zit voorlopig iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar. We doen er echt alles aan om het zo veilig én Verkade-mogelijk te maken. Natuurlijk gaan we later evalueren en doen we indien nodig en mogelijk aanpassingen.

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!