/ FILMZAAL 5

Gabriele Muccino - A casa tutti bene

Een gezellige familiereünie ontaardt in een chaotisch samenzijn als de familieleden noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar moeten doorbrengen. A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Alba en Pietro vieren hun 50-jarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia waar ze wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de talrijke familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd; kinderen, ex partners, neven, nichten, vrienden. Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot vanwege sterke wind niet meer afvaart. Noodgedwongen moet de grote familie twee dagen en twee nachten met elkaar doorbrengen en al snel komen geheimen uit het verleden, niet uitgeprate ruzies, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven...

Recensies

★★★ VPRO Cinema: ''Een fijne mix van een lach en een traan''

★★★ NRC: ''Emotioneel geladen, maar bij vlagen ook op hol geslagen pastareclame''


Met filmontbijt op zondag 30 september!


Schuif aan! Je hebt elke week de keuze uit drie verschillende films en drie heerlijke ontbijtjes. Kaartjes voor film met ontbijt à €13,50 zijn online te koop door op 'koop pakket' te klikken. Natuurlijk kun je ook naar de film zonder ontbijt, of naar het ontbijt zonder film. Dan betaal je de reguliere prijzen. Koop je je kaarten liever aan de kassa? Dat kan natuurlijk ook!


We raden je aan te reserveren!

Meer informatie over het filmontbijt vind je hier.

 


Regie: Gabriele Muccino 
Cast: Stefano Accorsi, Elena Cucci
Genre: Drama / Komedie
Land: IT
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 105 minuten
Kijkwijzer: 6+

Supporter€9,00
Normaalprijs€10,00
Speeltijden & Tickets
dinsdag
woensdag
vrijdag
zondag
maandag
Of koop een pakket

"
Film met ontbijt zondag 30 september
"
"