/ FILMZAAL 1

David Attenborough - A Life on Our Planet (afgelast)

De Verkadefabriek is tot en met zondag 31 mei gesloten. Wij volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

Kaartjes gekocht?
Je krijgt per mail bericht van ons met meer informatie.


Deze film is maar één avond te zien in de bioscoop.

Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

Eerlijk, onthullend en urgent: Davind Attenborough: a life on our planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

Live broadcast
Na de film zijn we verbonden met de wereldpremière in de Royal Albert Hall te Londen waar Sir David Attenborough aanwezig is voor een Q&A.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!