A Perfectly Normal Family - Malou Reymann

Wanneer Emma’s vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Hij verandert daarna snel in Agnete: een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden.

Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog zo noemen? Het veilige gezinsleven dat ze kende, komt op losse schroeven te staan en de hechte vader-dochterband verandert voorgoed.

Recensies
★★★★ VPRO Cinema:
"Levensechte familiegeschiedenis"
★★★★ de Volkskrant: "Liefdevolle en subtiele film"
★★★★ NRC: "Integer en naturel geacteerd"Je kunt naast elkaar zitten.
We hebben de filmzalen zo ingericht dat je naast elkaar kunt zitten én zelf je stoel kunt uitkiezen. Kom je met een iemand van buiten je eigen huishouden? Dat kan nog steeds. We hebben ook een aantal ‘solozitjes’.Neem je drankje mee de filmzaal in
Een fruitig wijntje, koud speciaalbiertje, gin & tonic of kopje koffie, bestel je drankje in het café en neem het mee de filmzaal in.

Even na- of bijkletsen in het café
Na de film is er altijd een plekje voor je vrij in het café. Om even na of bij te kletsen, met een biertje of wijntje. Je hoeft niet te reserveren, meld je na de film bij het café, dan zoeken we een leuke plek voor je uit.

We doen er alles aan om je een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat in onze zalen de lucht continu ververst wordt? Klik hier voor antwoord op vaak gestelde vragen.Regie: Malou Reymann
Cast: Jessica Dinnage, Hadewich Minis
Genre: Drama
Land: Denemarken
Jaartal: 2020
Tijdsduur: 97 minuten
Kijkwijzer: AL

Tickets

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!