/ FILMZAAL 3

Arts in Cinema 2020 - AIC / Frida Kahlo

Arts in Cinema is een unieke serie van bijzondere kunstfilms. Deze avond zien we: Frida Kahlo. Ga mee op een reis door het leven van een van de bekendste vrouwelijke iconen: Frida Kahlo.

Ze maakte ontelbare zelfportretten en gebruikte het canvas als een spiegel door alle stadia van haar turbulente en soms tragische leven. Met belangrijke tentoonstellingen en interviews met wereldberoemde Kahlo-curatoren, onderzoekt de documantaire de buitengewone symboliek en thema's in de persoonlijke doeken om een beter inzicht te krijgen in de echte Frida Kahlo.

Arts in Cinema
Deze film maakt deel uit van het programma Arts in Cinema. De film is los te bezoeken of in combinatie met vijf andere kunstfilms. Geïnteresseerd in het Arts in Cinema pakket? Kies dan of je deze graag op zes dinsdagavonden bezoekt, of op zes zondagen. Voor dinsdagmiddag zijn alleen losse kaartjes te koop!

Arts in Cinema zondag: 16 februari (Leonardo: The Works), 15 maart (Lucian Freud: A Self Portrait), 12 april (Easter in Art), 17 mei (Gauguin: From The National Gallery London), 14 juni (Secret Impressionists), 12 juli (Frida Kahlo)

Arts in Cinema dinsdag: 18 februari (Leonardo: The Works), 24 maart (Lucian Freud: A Self Portrait), 21 april (Easter in Art), 26 mei (Gauguin: From The National Gallery London), 23 juni (Secret Impressionists), 21 juli (Frida Kahlo)Première: 6 juli 2020
Speelduur: 90 minuten

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zo 12 jul
di 21 jul
di 28 jul

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!