/ FILMZAAL 3

Arts in Cinema 2020 - AIC / Maverick Modigliani

  • AIC / Maverick Modigliani

Arts in Cinema is een unieke serie van bijzondere kunstfilms. Deze avond zien we: Maverick Modigliani. De grootste verzamelaars van de werken van Modigliani, Paul Alexander en Jonas Netter, exposeren hun collectie in Museo delle Città in Livorno, de geboortestad van de kunstenaar.

Uit de tragische dood van Amedeo Modigliani, slechts zesendertig jaar oud, en zijn suïcidale partner Jeanne Hébuterne, werd de onsterfelijke legende van de Italiaanse schilder uit Montparnasse geboren, een moderne erfgenaam van de meesters van de Renaissance en het embleem van een Boheemse wereld die eeuwig was opgeschort tussen de vraatzuchtige sensualiteit van een verloren jeugd.

Arts in Cinema
Deze film maakt deel uit van het programma Arts in Cinema. De film is los te bezoeken of in combinatie met 2 andere kunstfilms. Geïnteresseerd in het Arts in Cinema pakket? Kies dan of je deze graag op drie dinsdagavonden bezoekt, of op drie zondagen. Voor dinsdagmiddag zijn alleen losse kaartjes te koop!

Arts in Cinema zondag: 13 september (Maverick Modigliani), 11 oktober (Botticelli: Florence and The Medici), 15 november (Raphael: The Secret Lovers)

Arts in Cinema dinsdag: 22 september (Maverick Modigliani), 20 oktober (Botticelli: Florence and The Medici), 24 november (Raphael: The Secret Lovers)Première: 23 mei 2020
Speelduur: 90 minuten

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zo 13 sep
di 22 sep
di 29 sep
Of koop een pakket

"
Arts In Cinema najaar Zondag
"
"
Arts In Cinema Supporter najaar Zondag
"
"
Arts In Cinema najaar Dinsdagavond
"
"
Arts In Cinema Supporter najaar Dinsdagavond
"
"

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!