/ FILMZAAL 3

Arts in Cinema - AIC / Raphael: The Secret Lovers

  • AIC / Raphael: The Secret Lovers

Arts in Cinema is een unieke serie van bijzondere kunstfilms. Deze avond zien we: Raphael: The Secret Lovers. Deze documentaire vertelt het levensverhaal van kunstenaar Raphael (1483-1520) aan de hand van de buitengewone portretten die hij schilderde van de vrouwen die belangrijk waren in zijn leven.

Van zijn moeder, Magia Ciarla, die stierf toen hij nog maar acht jaar oud was, de bewonderaars die hem hielpen succesvol te worden, tot degene die volgens de legende, hem leidde tot zijn dood.

Raphael was in staat om een ideale hemelse schoonheid te portretteren, hij richtte zijn ogen niet alleen op het lichaam, maar op hun psychologie.

Arts in Cinema
Deze film maakt deel uit van het programma Arts in Cinema. De film is los te bezoeken of in combinatie met 2 andere kunstfilms. Geïnteresseerd in het Arts in Cinema pakket? Kies dan of je deze graag op vier dinsdagavonden bezoekt, of op vier zondagen. Voor dinsdagmiddag zijn alleen losse kaartjes te koop!

Arts in Cinema zondag: 13 september (Maverick Modigliani), 11 oktober (Botticelli: Florence and The Medici), 15 november (Raphael: The Secret Lovers)

Arts in Cinema dinsdag: 22 september (Maverick Modigliani), 20 oktober (Botticelli: Florence and The Medici), 24 november (Raphael: The Secret Lovers)Première: 12 maart 2020
Speelduur: 80 minuten

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zo 15 nov
di 24 nov
di 1 dec
Of koop een pakket

"
Arts In Cinema najaar Zondag
"
"
Arts In Cinema Supporter najaar Zondag
"
"
Arts In Cinema najaar Dinsdagavond
"
"
Arts In Cinema Supporter najaar Dinsdagavond
"
"

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!