/ FILMZAAL 3

Arts in Cinema 2020 - AIC / Secret Impressionists

Programma in juni
Wij zijn blij dat we weer open mogen. Maar de mogelijkheden zijn vooralsnog beperkt. Dus hoewel er nog veel op de agenda staat voor in juni, zal een aantal activiteiten alsnog niet door kunnen gaan. Niet altijd is 1,5 meter afstand houden haalbaar en niet alles kan doorgang vinden voor een maximum van 30 bezoekers. We zijn druk bezig hiervan een overzicht te krijgen en informeren je (als je voor één van deze activiteiten kaarten hebt gekocht), zodra we hierover meer weten.


  

Arts in Cinema is een unieke serie van bijzondere kunstfilms. Deze avond zien we: Secret Impressionists. Het zeer prestigieuze Palazzo Bonaparte - ook tot op de dag van vandaag een privéschatkist - heeft voor het eerst haar deuren geopend om de tentoonstelling 'Impressionisti Segreti' aan het publiek te laten zien.

Meer dan 50 werken van de grootste impressionistische kunstenaars, waaronder Monet, Renoir, Cézanne, Pissarro, Sisley, Caillebotte, Morisot, Gonzales, Gauguin en Signac; schatten verborgen voor het bredere publiek, afkomstig uit privécollecties die zelden toegankelijk zijn. "Impressionisti Segreti" is een een fascinerende reis terug naar de meest opwindende en boeiende artistieke beweging in de kunstgeschiedenis.

Arts in Cinema
Deze film maakt deel uit van het programma Arts in Cinema. De film is los te bezoeken of in combinatie met vijf andere kunstfilms. Geïnteresseerd in het Arts in Cinema pakket? Kies dan of je deze graag op zes dinsdagavonden bezoekt, of op zes zondagen. Voor dinsdagmiddag zijn alleen losse kaartjes te koop!

Arts in Cinema zondag: 16 februari (Leonardo: The Works), 15 maart (Lucian Freud: A Self Portrait), 12 april (Easter in Art), 17 mei (Gauguin: From The National Gallery London), 14 juni (Secret Impressionists), 12 juli (Frida Kahlo)

Arts in Cinema dinsdag: 18 februari (Leonardo: The Works), 24 maart (Lucian Freud: A Self Portrait), 21 april (Easter in Art), 26 mei (Gauguin: From The National Gallery London), 23 juni (Secret Impressionists), 21 juli (Frida Kahlo)Première: 11 juni 2020
Speelduur: 85 minuten

Supporter€9,50
Normaalprijs€10,50
Speeltijden & Tickets
zo 14 jun
di 23 jun
di 30 jun

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!