Buitenbios / A Christmas Gift From Bob - Charles Martin Smith

Tot en met 19 januari is de Verkadefabriek gesloten. Heb je een kaartje voor deze film? Dan krijg je persoonlijk bericht van ons.

A Christmas Gift From Bob is het vervolg op de succesvolle film A Street Cat Named Bob. Een hartverwarmend en waargebeurd kerstverhaal over de bijzondere hechte band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob.

Bob de straatkat is terug! Engeland wordt geteisterd door een strenge winter. Zelfs Londen ligt bedolven onder een pak sneeuw en het is bitterkoud: dit zijn slechte vooruitzichten voor straatmuzikant James (Luke Treadaway)! Al snel komt hij krap bij kas te zitten. Terwijl de Britten gehaast hun laatste inkopen doen in de sfeervol verlichte hoofdstad, doet hij zijn uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. James is de wanhoop nabij, maar zoals altijd komt zijn kat Bob bijzonder verrassend uit de hoek en leert hij James de ware betekenis van Kerstmis. De rol van James Bowen wordt gespeeld door Luke Treadaway (A Street Cat Named Bob). Bob de straatkat is als zichzelf te zien in de film.BUITENBIOS IM SCHNEEEen verwarmde stoel, een mooie (kerst)film, een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren), een fijne avond. 


Van vrijdag 18 december t/m zaterdag 2 januari mag je je skipak, snowboots en thermohemd toch even onder het stof vandaan halen. Kleed jij je lekker dik aan, dan zorgen wij voor de rest.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios im Schnee programma


Regie: Charles Martin Smith
Cast: Luke Treadaway, Kristine Tonteri-Young
Genre: Drama
Release: 17-12-2020
Land: VK

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!