Bradley Cooper - Buitenbios / A Star is Born (Encore)

Voor de fan, voor wie 'Shallow' nog niet vaak genoeg gehoord heeft of voor wie de film überhaupt niet heeft gezien. A Star is Born Encore bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers.

Bradley Cooper speelt de aan lagerwal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Recensies

★★★★★ The Guardian: ''Gaga is sensationeel goed''

★★★★ VPRO Cinema: ''Cooper en Gaga vormen spetterend duo''

★★★★ De Volkskrant: ''Onvervalst en innemend''

★★★★ NRC: ''Diep gevoel van melancholie'' 


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden. Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Bradley Cooper 
Cast: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott
Genre: Drama
Jaartal: 2018
Land: VS
Tijdsduur: 148 minuten
Kijkwijzer: 12+
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!