Buitenbios / A Star Is Born (Encore) - Bradley Cooper

Voor de die-hard fan of voor wie de film überhaupt niet heeft gezien. A Star is Born Encore bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers.

Bradley Cooper speelt de aan lagerwal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Recensies
★★★★★ The Guardian: ''Gaga is sensationeel goed''
★★★★ VPRO Cinema: ''Cooper en Gaga vormen spetterend duo''
★★★★ De Volkskrant: ''Onvervalst en innemend''
★★★★ NRC: ''Diep gevoel van melancholie'' BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Bradley Cooper
Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
Genre: Drama
Land: VS
Jaartal: 2018
Tijdsduur: 148 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!