Buitenbios / Ammonite - Francis Lee

Tot en met 19 januari is de Verkadefabriek gesloten. Heb je een kaartje voor deze film? Dan krijg je persoonlijk bericht van ons.

De nieuwe film van regisseur Francis Lee (God’s Own Country) met o.a. Kate Winslet en Saoirse Ronan, die zich afspeelt in 1840 in Engeland. Wanneer Mary Anning, de beroemde paleontoloog, Charlotte Murchison ontmoet, een vrouw uit de hogere klasse die voor haar geestelijke gezondheid naar de kust wordt gestuurd, ontstaat er een intense relatie die hun leven voor altijd zal veranderen.

De geprezen paleontoloog Mary Anning (Kate Winslet) werkt afgezonderd in de woeste kuststreek van Lyme Regis in het zuiden van Engeland. De dagen van haar beroemde ontdekkingen liggen achter haar en nu zoekt ze fossielen die ze aan rijke toeristen verkoopt om zichzelf en haar zieke moeder te onderhouden. Als de geoloog Roderick Murchison in Lyme arriveert onderweg naar het vasteland van Europa, vraagt hij of Mary zijn jonge vrouw Charlotte (Saoirse Ronan), die een persoonlijk verlies probeert te verwerken, voor een tijd onder haar hoede wil nemen.BUITENBIOS IM SCHNEEEen verwarmde stoel, een mooie (kerst)film, een koptelefoon (fijn voor geluid én warme oren), een fijne avond. 


Van vrijdag 18 december t/m zaterdag 2 januari mag je je skipak, snowboots en thermohemd toch even onder het stof vandaan halen. Kleed jij je lekker dik aan, dan zorgen wij voor de rest.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios im Schnee programmaRegie: Francis Lee
Cast: Kate Winslet, Saoirse Ronan, Gemma Jones
Genre: Drama / Romantiek
Releasedatum: 10-12-2020
Land: VK
Speelduur: 119 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!