Bryan Singer - Buitenbios / Bohemian Rhapsody (Sing-A-Long)

Zing mee met Freddy Mercury tijdens de Sing-a-Long versie van deze verpletterende ode aan Queen. 

Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen en de band te verlaten.

Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek.

Queen legt de basis voor hun nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert. Rami Malek kreeg voor zijn rol de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. 

Op zaterdag 31 augustus warmen we voorafgaand aan de film de stembanden op, samen met een koor.

 


BUITENBIOS

Het is eindelijk weer zomer in de Verkadefabriek! Zoek samen een mooi plekje uit op onze binnenplaats en zie de nieuwste films en fijne klassiekers. Zak onderuit en geniet van de zwoele zomeravond en de sterrenhemel. De hele maand juli en augustus zie je films in onze nieuwe filmzaal: de Buitenbios. 

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden. Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Bryan Singer 
Cast: Rami Malek, Lucy Boyton
Genre: Muziek / Drama
Jaartal: 2018
Land: VS
Tijdsduur: 135 minuten
Kijkwijzer: 12+ 
Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!