Buitenbios / Bohemian Rhapsody - Bryan Singer

Freddie Mercury vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. Bohemian Rhapsody volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid.

Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie, beïnvloedt door kwaadwillende personen, om een solocarrière te beginnen en de band te verlaten. Nadat hij zwaar lijdt zonder de samenwerking met Queen, weet Freddie zich net op tijd voor Live Aid weer te verenigen met zijn bandleden. Terwijl hij dapper de diagnose van aids trotseert, leidt Freddie de band tijdens één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek.

Queen legt de basis voor hun nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert. Rami Malek kreeg voor zijn rol de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol.  BUITENBIOSHet is weer zomer in de Verkadefabriek! Kom als de zon ondergaat kijken naar de nieuwste films en fijne klassiekers op onze binnenplaats.

Zak samen onderuit met een fris wijntje en koud speciaalbiertje en geniet van de zwoele zomeravonden. De hele maand juli en augustus, van maandag t/m zaterdag, zie je films in de Buitenbios.

Vergeet niet even deze FAQs door te lezen, daar kun je handige en belangrijke informatie vinden.Klik hier voor het Buitenbios programmaRegie: Bryan Singer
Cast: Rami Malek, Lucy Boyton
Genre: Muziek / Drama
Land: VS
Jaartal: 2019
Tijdsduur: 135 minuten
Kijkwijzer: 12+

Speeltijden

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!